Ice Blue fijn

1. Kies het formaat:
Voor grovere formaten van deze soort, zie Ice blue split
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Met Ice Blue fijn heeft u de populaire Icy Blue split in een fijn formaat, deze heeft dus een kleine korrel en een gebroken vorm. Deze fijne maat van Ice Blue split kent vele toepassingen. Zo kunt u hiermee een fijn grindpad aanleggen met een mooie ijsblauwe kleur. Ook voor een egalisatielaag voor kinderkoppen en bestrating of halfverharding is Ice blue ideaal! De voordelen van Ice blue fijn:

  • Sierlijke en decoratieve grijsblauwe kleur
  • Hoge drukvastheid
  • Voordelig (de fijne maten zijn extra voordelig)

Ice Blue fijn kopen

U kunt dit product in verschillende verpakkingen bestellen, binnen enkele dagen bij u thuis geleverd! Gaat u het split aanleggen: leg hier dan worteldoek onder voor een onderhoudsarm oppervlak. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem contact met ons op!

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 4 formaten en 7 verpakkingen
  2. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 2 formaten en 1 verpakking

Video's over de levering