Combineer grind en bestrating tot één mooi geheel

In vrijwel elke tuin is bestrating of ook wel tegels te vinden in de vorm van een tuinpad, als sierbestrating of als aangelegd terras. Bestrating en grind of split zijn heel mooi te combineren omdat het beide natuurproducten zijn. Het creëren van een bepaalde stijl in uw tuin met grind en bestrating hangt af van welke soort bestrating en kleur tegels u in combinatie met grind of split kiest. We geven een aantal mooie voorbeelden.

Tegels en grind: een gouden combinatie

Zo kunt u donkergrijze tegels combineren met Crystal white split voor een strakke en moderne tuinstijl. Voor een meer natuurlijke uitstraling kunt u bijvoorbeeld beige kleurige tegels gebruiken in combinatie met Castle grind en veel groen, wat erg rustig oogt. Of denk bijvoorbeeld eens aan het samenvoegen van donkergrijze tegels met de mooie antraciete Beach Pebbles zwart. Deze combinatie zorgt voor een luxe uitstraling, zeker met bijvoorbeeld een houten tuinoverkapping en moderne tuinmeubels. Daarnaast geeft een tuinpad een zeer ruimtelijk gevoel waardoor uw tuin langer lijkt!

Limburgs witte grind met bestrating
Basalt split met bestrating
Castle grind met bestrating

Natuurlijk met natuurstenen en grind!

Ook met natuurstenen zoals kasseien is grind en split erg mooi te combineren. Zoals in de afbeelding hieronder, waarbij grijze en rode kasseien als sierbestrating zijn gebruikt. Het geeft een warme uitstraling en de kasseien geven een onderscheidende look aan het grindoppervlak. Voor de kleine voortuintjes zijn onze 20kg bags ideaal: handige kleine hoeveelheden voor uw gewenste oppervlak!

Baskisch rood split met bestrating

Bestrating met klinkers zorgen voor een rustieke en warme uitstraling. De roodachtige klinkers geven direct kleur aan uw tuin en staan vrijwel met elke kleur grind of split prachtig. Zoals in de afbeelding hiernaast: een combinatie van rode klinkers met Rosso Verona split. Of denk bijvoorbeeld aan een grijze split zoals Ardenner split in combinatie met rode klinkers. Deze rode klinkers staan ook erg goed bij huizen van rode bakstenen daar de klinkers iets weg hebben van bakstenen.

 

» Ook grind of split combineren met bestrating? Ga naar ons assortiment grind en split!