Nieuw: Huur tuingereedschap online bij Amagard!

Een oprit of nieuwe tuin aanleggen? Dan heeft u waarschijnlijk tuingereedschap nodig, zoals een trilplaat, wat u thuis niet heeft. Dan is het handig om dit tuingereedschap te huren samen met uw tuinmaterialen. Daarom nu bij Amagard: de verhuurservice. Huur een Amagard RentalBox met tuingereedschap: deze wordt thuisbezorgd en weer opgehaald! We vertellen u graag meer over onze verhuurservice.

Gaat u een oprit of tuin aanleggen dan heeft u waarschijnlijk als eerst te maken met zand of gebroken puin als basis. Om een stabiele ondergrond te creëren moet dit geheel aangetrild worden met een trilplaat. Los zand klinkt namelijk nog 20% in, dit betekent dat het nog 20% inzakt als het niet is aangetrild. Bij het leggen van tegels in los zand zakken ze dus nog in en heeft u kans op verschuivingen. In de RentalBox voor bestrating zit een trilplaat die ideaal is voor iedere beginnende klusser: deze is gemakkelijk in gebruik, relatief licht van gewicht en heeft een wielstel waardoor die makkelijk te transporteren is. Huur de RentalBox eenvoudig mee met uw zand of grind/siersplit en ga meteen aan de slag! De oprit of tuin bestraten met tegels? Dan komt een steenknipper van pas. Hiermee zijn tegels eenvoudig op het juiste formaat te knippen. Ook een steenknipper zit in de RentalBox voor Bestrating! Houdt wel altijd rekening met de veiligheidsvoorschriften als u de materialen gaat gebruiken. Een veiligheidsbril, veiligheidshandschoenen en gehoorbescherming zijn noodzakelijk als u de materialen gaat gebruiken. Heeft u deze niet in huis? Bestel ze gemakkelijk mee!

Bij een bestelling van zand, grind, siersplit of stukgoed op Amagard.com kunt u de RentalBox voor Bestrating direct mee huren. Heeft u de tuinmaterialen toegevoegd in de winkelwagen dan verschijnt een optie om de RentalBox toe te voegen. Let op: u kunt geen losse RentalBox bij ons huren, het is altijd in combinatie met de tuinmaterialen die u bestelt. Standaard huurt u de RentalBox voor 7 dagen, maar er is ook een optie voor 14 dagen huren. Voor het vervoer hoeft u zelf helemaal niets te doen: wij leveren de Box bij u thuis samen met uw bestelde tuinmaterialen. Na 7 dagen halen we de RentalBox weer bij u op. De huurperiode van 7 dagen start de dag ná levering. Blijken 7 dagen toch niet lang genoeg? Dan kunt u verlenging van de huurperiode aanvragen. Tot uiterlijk 2 werkdagen voor het aflopen van de huurperiode kan deze verlengd worden, dit kan zowel telefonisch als schriftelijk. De beschikbaarheid van het materiaal is dan op aanvraag en kan niet gegarandeerd worden.

Aan de slag met de RentalBox

Is de RentalBox bij u bezorgt? Dan kunt u aan de slag in de tuin! Heeft u geen ervaring met het tuingereedschap? Geen zorgen, wij hebben handige instructievideo's waarin we stap voor stap uitleggen hoe de materialen gebruikt moeten worden. Bekijk ze op onze youtube pagina! Zorg dat u altijd eerst de instructievideo's bekijkt voordat u aan de slag gaat en neem de veiligheidsinstructies in acht. De trilplaat is geschikt voor het aantrillen van een zandbed tot 20cm dik waarbij het belangrijk is dat het zand droog is. Bestrating kan ook aangetrild worden, met deze trilplaat kunnen alleen klinkers en betontegels tot 4 cm dik aangetrild worden. Natuursteen, dunne tegels en siertegels zoals keramiek zijn niet geschikt. Bij aantrillen van een zandbed gaat u rustig in rechte lijnen met de trilplaat over het te verdichten oppervlak. Klaar met aantrillen? Maak de gebruikte materialen dan schoon en plaats op de juiste manier terug in de Box. Het bestraten kan nu beginnen. De steenknipper is geschikt om klinkers en betontegels te knippen met een maximale steenbreedte van 33 cm en een dikte van 2,6 cm tot 14 cm. Zo kunt u uw te bestraten oppervlak perfect netjes leggen!

Klaar met het aanleggen van uw tuin? Plaats alles netjes terug in de RentalBox zoals in de instructievideo getoond wordt. De RentalBox wordt na afloop van de verhuurperiode weer bij u opgehaald! Zorg wel dat u aanwezig bent om de Box netjes aan de chauffeur af te leveren. We hopen dat u veel plezier heeft gehad van onze RentalBox. Een mooi tuinproject afgerond met behulp van onze RentalBox? Laat het ons weten op Facebook!

Levering RentalBox

Aan de slag met de tuin? Bekijk onze verhuurservice op Amagard.com!