Flat Pebbles groen

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat zijn Flat Pebbles groen?

Flat Pebbles groen zijn sierkiezels met een prachtig ronde en platte vorm, waardoor de uitstraling en look helemaal uniek is. De Flat Pebbles zijn ook leverbaar in het zwart, zie de Flat Pebbles zwart en in het paars, zie de Flat Pebbles paars. Wel op zoek naar een groene kleur, maar liever een gebroken, hoekige steen? Zie dan Canadian slate groen.

Flat Pebbles groen: aanleg en toepassingen

Flat Pebbles groen zijn zeer stijlvol en sierlijk en zodoende ideaal als siergrind op paden en siervlakken. De platte en ronde vorm zorgt ervoor dat de stenen prettig te belopen zijn, zelfs met blote voeten. Vanwege de kleur passen de groene Flat Pebbles ook bijzonder goed in omgevingen die een rustige, natuurlijke uitstraling moeten hebben. De platte vorm straalt vooral rust uit en daardoor zijn deze stenen zeer geschikt in de Japanse tuinen en in relaxtuinen. Ook een zeer geschikte steen voor het decoreren van (de randen van) vijvers. Ook geschikt voor gebruik op opritten. Let op, voor gebruik op een zwaar belast oppervlak: het formaat 30/60 of groter past niet in onze grindplaten. Samengevat:

  • Sierlijke platte kiezels
  • Bijzonder goed beloopbaar door de ronde vorm
  • Natuurlijke uitstraling

Flat Pebbles groen: Bestelling en levering

Hier bestelt u de Flat Pebbles gemakkelijk in kleine bags of in een bigbag. Zoekt u 8 ton of meer van de Flat Pebbles groen? Hiervoor maken wij graag een scherpe offerte, neemt u even contact met ons op!

Veel bestelde verpakking Flat Pebbles groen

Bigbag Flat Pebbles groen

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1400KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
  3. Keuze uit 3 formaten en 7 verpakkingen

Video's over de levering