• Gratis levering losgestort
  • Grootste assortiment
  • Scherpste prijzen
  • Beste klantenservice
  • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist

Flat Pebbles paars

Flat Pebbles paars 30 - 60mm
Flat Pebbles paars 30 - 60mm
1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking.
Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Bezorgkosten informatie

Zorgeloze levering, snel aan de slag!Meer dan 14 jaar ervaring 50.000+ klanten gingen u voor Betaal snel met iDEAL, Creditcard of een van de andere betaalwijzen

Over Flat Pebbles paars

Wat zijn Flat Pebbles paars?

Flat Pebbles paars zijn prachtige platte leistenen met een zeer ronde vorm in een hele zachte paarse kleur. Deze kleur zorgt voor een vrolijke touch. Wat naast de kleur direct opvalt zijn de sierlijke witte aders die dwars door de kiezelstenen heen lopen.

Flat Pebbles paars aanlegtips

Flat Pebbles paars staan prachtig in eigenlijk alle verschillende tuinstijlen en zijn in het bijzonder aan te raden als sierkiezels op looppaden en terrassen doordat dit grind bijzonder prettig loopt (door de platte en ronde vorm). Wat betreft het combineren van de paarse Flat Pebbles; denkt u in het bijzonder aan de combinatie met grijze (stap)tegels. Zo is er toch een kleurrijke component aanwezig in de tuin, maar blijft de algehele sfeer van de tuin modern en strak. Mocht u daar juist niet naar op zoek zijn dan is het grind ook prima te combineren met bijvoorbeeld cobblestones en veel planten voor een wat authentiekere stijl. Onze Flat Pebbles paars in het kort:

  • Unieke paarse kleur
  • Sierlijke ronde, platte kiezels
  • Kleurige sfeermaker in de tuin!

De steentjes kunnen overigens ook prima gebruikt worden op oppervlakken die belast worden door auto's. Onze Flat Pebbles paars hebben namelijk een hoge drukvastheid. Let op, voor gebruik op een zwaar belast oppervlak: het formaat 30/60 of groter past niet in onze grindplaten. Dezelfde steen is ook verkrijgbaar in het zwart (Flat Pebbles zwart) en in het groen (Flat Pebbles groen). Vindt u de paarse variant het mooist, maar wilt u liever een gebroken steen? Bekijkt u dan eens onze Canadian Slate paars.

Flat pebbles paars bestellen:

De paarse Flat pebbles zijn altijd leverbaar en direct online te bestellen. U kunt al vanaf zeer kleine hoeveelheden bestellen. Heeft u meer dan 7 ton nodig, neemt u dan even contact op voor de prijs.

Veel bestelde verpakking Flat Pebbles paars

Bigbag Flat Pebbles paars

15% combikorting

Specificaties Flat Pebbles paars

Soortelijk gewicht± 1400KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2

Levering en betaling
Levertermijn & Bezorgkosten Bags t/m 900kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€30) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€60 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€40) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€60). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 1-3 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, per iDEAL, Creditcard, Paypal of (vanaf 1000kg) contant bij aflevering. Alle prijzen zijn incl. BTW.
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Video's over de levering

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team