Rosso Verona grind

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Rosso verona grind?

Zoekt u een luxe grind soort die voor een warm en kleurige tuin zorgt? Rosso Verona grind is dan echt iets voor u. Dit kunstmatig gerond marmer grind uit Italië heeft een bijzonder prachtige oranje-rood-roze kleur. Met deze kleurencombinatie creëert u eenvoudig een kleurrijke mediterrane of moderne tuin! Een paar voordelen op een rij van het Rosso Verona grind:

  • Goede drukvastheid
  • Geeft kleur en sfeer
  • Mooie oranje-rood-roze kleur
  • Goede kleurvastheid, blijft jarenlang mooi!

Toepassingen met de Rosso Verona grind

Mediterrane tuin: Rosso Verona grind Heeft een warme kleurensamenstelling wat het een idealen grindsoort maakt voor het creëren van een mediterrane tuin. Deze kleuren combineren erg mooi met bloemen zoals lavendel. Moderne tuin: Door de witte aders in de steen is het ook een zeer mooie en kleurrijke toevoeging in je moderne tuin. Als u ervoor wilt zorgen dat de steentjes op hun plaats blijven liggen raden wij het gebruik van een Kantopsluiting aan.

Rosso Verona grind Bestellen

Bij Grind-split.nl is Rosso Verona grind in verschillende bags leverbaar. Deze worden binnen enkele werkdagen thuis afgeleverd. Vragen? Bel of mail ons!

Meest bestelde verpakking Rosso Verona grind

Bigbag Rosso Verona grind

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1600KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 1 formaat en 5 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering