Rouge Belge grind

1. Kies het formaat:
2. Kies uw hoeveelheid:
3. Uw selectie:

Kies uw gewenste formaat en verpakking. Dan verschijnt hier de totale productprijs en kunt u uw keuze in de winkelwagen plaatsen.

Zorgeloze professionele levering, snel aan de slag!Meer dan 17 jaar ervaring, meer dan 250.000 tevreden klanten Snel en veilig betalen met o.a. IDEAL, Creditcard
of achteraf met Klarna

Productbeschrijving

Wat is Rouge Belge / Belgisch Rood grind?

Rouge Belge grind of Belgisch Rood Grind is een bijzondere marmersoort die uit België komt. Het grind heeft een unieke rood/roze kleur met grijze tinten. Vanwege deze kleur ook wel Rouge Royal grind genoemd. Rouge Belge grind in het kort:

  • Mooie rood/grijze kleur
  • Uitstekende druk- en slijtvastheid
  • Prettig beloopbaar

Rouge Belge grind: toepassingen

De rode tinten maken het een ideale grindsoort om een Zuid-Europese sfeer te creëren. Rouge Belge grind zien we vaak terugkomen als siergrind in de tuin. Het laat zich mooi combineren met bijvoorbeeld tegels van natuursteen. Het is door de unieke kleurencombinatie een zeer divers product en kan op veel manieren worden toegepast. We raden het gebruik van worteldoek aan om zo een onderhoudsarme tuin te creëren. Zoekt u een nog rodere/warmere soort, kijkt u dan eens naar ons Rosso Verona grind. Wilt u graag tuinmeubilair in het grind zetten of het grind gebruiken op een oprit? Dan raden wij het gebruik van grindplaten aan die zorgen voor een stabiele en drukvaste ondergrond.

Bestelling en levering

Rouge Belge Grind is bij Grind-split.nl losgestort en verpakt in bags te verkrijgen. Deze worden handig bij u thuis afgeleverd, dit kan al binnen enkele werkdagen. Vragen? Bel of mail ons !

Veel bestelde verpakking Rouge Belge grind

Bigbag Rouge Belge grind

10% combikorting

Soortelijk gewicht± 1500KG per m3
Belangrijke Informatie over de formatenFormaten zijn zeefmaten. Zodoende kunnen de aangegeven formaten licht afwijken. Voor meer informatie en advies, zie ons blogartikel Grind kopen? Vind de juiste maat.
Let opDit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en zand bevatten van het breekproces en transport. Het is geen probleem om deze te verwerken, het materiaal zal vanzelf schoonspoelen. U kunt het product ook even afspoelen voor het verwerken.
Verbruik± 75kg / 0,05m3 per m2, op basis van een laagdikte van 5cm. Houdt voor grovere formaten dan 32mm een dikkere laagdikte aan. Overzicht per verpakking: 0,18m3 voor ± 3,5m2 | 0,35m3 voor ± 7m2 | 0,5m3 voor ± 10m2 | 0,7m3 voor ± 14m2 | 1m3 voor ± 20m2
Levertermijn & Bezorgkosten t/m 999kg (bezorgkosten zijn per bestelling)Naar wens binnen 3 werkdagen (€50) OF binnen 2 werkdagen / op een door u gekozen werkdag (€80 per bestelling)
Levertermijn & bezorgkosten bags vanaf 1000kg, grindplaten en losgestort (bezorgkosten zijn per bestelling)• Binnen 3 werkdagen (€60) OF binnen 2 werkdagen/op een door u gekozen werkdag (€80). Bestellingen vanaf €1250 worden gratis bezorgd (binnen 3 werkdagen)!
• Losgestort: Binnen 2 werkdagen (gratis bezorging!), leverdag in overleg
Levermethode• Bags 200-900kg: Bodedienst met palletwagen
• Bags vanaf 1000kg en grindmatten: Stenentrailer met kraantje. Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten
• Losgestort: Kiptrailer of Walking floor
BetaalmogelijkhedenVooraf per bank, met iDEAL, Creditcard, Paypal of achteraf met Klarna. Alle prijzen zijn incl. BTW.

Vergelijkbare producten

  1. Keuze uit 2 formaten en 6 verpakkingen
  2. Keuze uit 1 formaat en 6 verpakkingen

Video's over de levering