• Gratis levering losgestort
 • Grootste assortiment
 • Scherpste prijzen
 • Beste klantenservice
 • Snelle, professionele levering

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Data

* Verplichte velden

of inloggen

Verplicht veld
Verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Dit is geen emailadres
Verplicht veld
Dit emailadres bestaat al
Verplicht veld
Voer a.u.b. een geldig wachtwoord in
Voer a.u.b. 6 of meer karakters in
Voer a.u.b. maximaal 16 tekens in
Wachtwoorden komen niet overeen
Verplicht veld
Emailadres of wachtwoord is onjuist
 • 10 jan. 2013 Geplaatst in Toepassingen met grind
  De laatste jaren zien we veel grijs in en rond de tuin. De donkergrijze siersplit en grind soorten zijn zeer populair en ook grijze tegels worden veel gezien. Bent u niet zo van het grijs? Groot gelijk, de Nederlandse tuin kan wel wat kleur gebruiken! Moeilijk? Wij vinden van niet! Met een kleurige, warme siergrind of split creërt u in een handomdraai (of, een paar scheppen..) een fleurige tuin die niet onderdoet voor een mediterraanse! Een paar fleurige tips.
  Lees meer
 • 30 nov. 2012 Geplaatst in Inspiratie
  Het zal U niet ontgaan zijn: grijs is in. Grijs is dé kleur van de laatste jaren. Het zal U dan ook niet verbazen dat Basalt spliten Ardenner split de meest verkochte splitsoorten van 2012 zijn. Maar, was het eerst vooral egaal grijs wat de klok sloeg, de laatste tijd zien we een interessante verschuiving van egaal naar contrastrijk. Tegenstellingen dus, zowel in kleur (zwart vs wit) als in materialen (bijv. vlakke tegels vs. ruwe breuksteen). Nieuwsgierig geworden? Wij helpen U graag op weg met wat "tips & trics".
  Lees meer
 • 31 okt. 2012 Geplaatst in Inspiratie
  Bijna iedereen heeft wel eens een Franse tuin gezien, of het nu Versailles was of een van de vele Franse tuinen in Nederland. De Franse stijl is herkenbaar en is vaak in publieke ruimtes en parken te zien. De Franse tuin wordt streng onderhouden, zodat deze er alle seizoenen perfect uitziet! Veel bloemen worden doorgaans niet gebruikt. Grind is wel van groot belang, en dan vooral in beige kleuren! Enkele tips en ideeën voor split- en grindsoorten om te gebruiken.
  Lees meer
 • 10 okt. 2012 Geplaatst in Inspiratie
  In opvolging van onze blog van vorige week over de Engelse tuin deze week meer over een andere zeer bekende tuinstijl: de Japanse tuin. Centraal in de Japanse tuin staan harmonie (een balans tussen natuurlijke elementen) en symboliek. De drie elementen water, groen en steen horen altijd aanwezig te zijn om een echte Japanse tuin te creëren.
  Lees meer
 • 21 sep. 2012 Geplaatst in Inspiratie
  Denkt u eraan om een Engelse tuin aan te leggen? Wat hoort daarin en hoe bereikt u die typisch Britse uitstraling? Vandaag: De Engelse tuin en hoe u daarin grind kunt gebruiken!
  Lees meer
 • 15 aug. 2012 Geplaatst in Inspiratie
  Wilt u grind met een witte kleur? Dan bent u bij Grind-split aan het juiste adres. Wij zijn met recht dé specialist in wit siergrind en split te noemen! In dit blog vindt u informatie en handige weetjes over soorten, kenmerken en niet te vergeten... prijsverschillen.
  Lees meer
 • 16 jul. 2012 Geplaatst in Aanleg van grind
  Regelmatig krijgen wij vragen binnen hoe een siertuin met grind aangelegd moet worden. Een siertuin kan uiteraard ook een sierpad, looppad of terras zijn, echter het verschil zit in de belasting: een siertuin wordt niet zwaar belast met auto’s o.i.d. Nu ligt een en ander uiteraard enigszins aan Uw eigen wensen en budget, maar de basis is heel eenvoudig! Enkele tips en basisregels voor het aanleggen van grind.
  Lees meer
 • 20 jun. 2012 Geplaatst in Grind kopen
  Een bedrijfstuin wordt vaak aangelegd om de ruimte rond het bedrijfsgebouw een zo natuurlijk mogelijke uitstraling te geven. Maar U kunt Uw bedrijfstuin ook een persoonlijk karakter geven die bij het bedrijf past. Hierbij is het wel zo praktisch om onderhoudsarme materialen toe te passen. Dit scheelt uiteraard veel onderhoudskosten en tijd. Daarom is grind bij uitstek geschikt voor toepassing in de bedrijfstuin!
  Lees meer
 • 30 mei 2012 Geplaatst in Toepassingen met grind
  Zagen we de halfverharding vroeger vooral in kasteeltuinen en openbare parken, de laatste jaren zien we de halfverharding overal opduiken. En niet voor niets, een halfverharding staat zeer sierlijk in vele omgevingen zoals de tuin of op loop- of fietspad. Daarnaast is het relatief voordelig, gemakkelijk aan te leggen en onderhoudsarm.  
  Lees meer
 • 4 mei 2012 Geplaatst in Toepassingen met grind
  Jeu de boules is de benaming voor diverse spelen die met metalen ballen worden gespeeld, zoals petanque. De laatste jaren is jeu de boules toegenomen in populariteit en er worden dan ook steeds meer nieuwe jeu de boulesbanen aangelegd in Nederland (en België). Voor de aanleg van een jeu de boulesbaan is altijd grind of split nodig. Vandaar deze uitleg met tips waarmee het aanleggen van een (goede!) jeu de boulesbaan een stuk makkelijker wordt!
  Lees meer

Artikelen 31 tot 40 van 58 in totaal

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team